Lawatan Sosial Sambil Belajar SMK Bunut Susu | MagiC MenCari KeajaibaN

klik sini

Ruangan Churp

Sunday, November 06, 2011

Lawatan Sosial Sambil Belajar SMK Bunut Susu


2/11/2011

SMK BUNUT SUSU,PASIR MAS,KELANTAN mengadakan lawatan Sosial Sambil belajar ke Cameron Highland.. Magic bersama rakan di jemput sebagai pengiring bebudak 2 di sebabkan ketiadaan guru lelaki yang menyertai lawatan tersebut.
Lawatan ke Cameron ni di sertai oleh pelajar tingkatan 3 bersama 4 orang guru wanita dengan menaiki sebijik bas Rakyat Travel. Jom terjah gambar-gambar sepanjang di sana..chekidot…

(Klik untuk besarkan gambar)

Gambar ni di ambil semasa dlm perjalanan,kat Gua musang nih..



Sekarang dah sampai cameron.. Gambar di atas semasa lawatan ke ladang teh Bharat.


Nih sebelah petang kat taman mana tah..aku pun xtau.. taman ni khusus untuk org dewasa,tgk gambar makcik sedang main jongkang jongket..hehehe.

3/11/2011

Hari Kedua di Tanah Tinggi Cameron,cuaca tidak sesejuk semalam.. jom terjah ke mana kami hari ni….checkidot..


Malang tidak berbau,baru je 5 minit sampai, kaki terpijak lumpur ,akibat taksub dengan bunga..
Lokasi MARDI Cameron.


Rombongan sekolah sedang membeli belah di kedai MARDI.

Pengiring yang hilang kawalan akibat terlalu excited.hahaha


Saya adalah bunga..Betul! Sila lihat dengan Mata Bukan Dengan Tangan!
Ada jugak signboard sebegini..hahaha.. lokasi di kedai yang banyak bebunga dan kaktus. Magic lupa namanya.

Gambar kanak-kanak ribena bersama guru dan peserta rombongan..kih3.



Cantik bukan? Magic juga lupa dah nama tempat nih..haha.

Dapat bergambar pun jadilah walaupun tak beli..hehe

Lokasi Kea Farm..banyak sayuran di jual disini..

Lokasi ni kat taman rama-rama..

Taman rama2 pun ada bunga..

Gambar ni kat taman lebah..besau tak lebah tu??

Lagi gambar kanak-kanak yang ter`excited’..

Tamatlah lawatan kami…
Jom balik


Ponat aih…..lentok abisss….


Sekian dari magic.. SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

4 rungutan:

eira haziera said...

amboi2.,bkn main lg ye..sonok..:-)

Magic said...

hahaha...sonokkkk....

aiNa yaZiD said...

wah best nye~! =)

Magic said...

best ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...