Cuti Semester vs Tahun Baru China | MagiC MenCari KeajaibaN

klik sini

Ruangan Churp

Sunday, January 22, 2012

Cuti Semester vs Tahun Baru China

Assalamualaikum..salam sejahtera kpd semua..hehehe..Dah lama magic tak update blog disebabkan sibuk dengan final exam..kalo hapdate pun copypaste dari sahabat magic PaaDuu, terima kasih kepada beliau memberi kebenaran sepenuhnya amber copy..hahaha..jgn marah yer abe PaaDuu..huahaha..


Bermula 20 januari 2012 magic mula menikmati cuti semester selama sebulan sebelum sakit kepala naik semester nanti..harap2 la xder yang kena repeat paper nanti..amin.

Dah kat kampung ni magic xtau nak wat per lak,nasib baik line tenet ada kat umah,terima kasih Telekom Malaysia kerana sediakan perkhidmatan, x lupa juga jutaan terima kasih pada pencuri kabel kerana kawasan kg magic x dijadikan sasaran yer.. :p


Cuti semester kali ni sekali dengan Tahun Baru Cina,best jgk,dengar citer ada jem teruk kt kawasan KL..kawan magic yg cerita..,magic xtau..jgn tanya magic..

Sebelum magic merapu lebih panjang xtau pekebenda dah..magic sendiri pn pening baca entry nih..
Magic ambil kesempetan nih untuk ucapkan Selamat Bercuti Kepada rakan-rakan sahabat dari seluruh pusat pusat pengajian di dunia yang sedang bercuti.. x lupa juga Selamat Tahun Baru Cina kepada rakan yang sambut CNY..Gong Xi Fa Cai!!

(magic : ape aku mengarut pn xtau lah..sabar jelah yer,..hihihi)

0 rungutan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...